Ayumi Panda

Next pageArchive

Mamai-mamai bangun tidur, siap-siap pergi lepak pasal ada awek dah tunggu depan rumah. #BelangaSatu #bananasplit #friends #hangout #PONG #weekend #foodexploration #foodheaven #instafood  (at Belanga Satu)
Menu sarapan di pagi ahad. #breakfast #family #love #nasikerabu #nasidagang #nasilemak #foodheaven #instafood #malayfood #typicalmalaysian #malaysian
Concern betul Abah Umi dengan preparation kita nak interview haritu. Especially Umi. Macam-macam reminder Umi buat. Abah cool sikit. Mudah-mudahan ada berita baik sampai dalam masa terdekat ni. I am really need it. #family #love #interview #jobinterview #government #kerajaan #SPAJ #BangunanAbdulRahmanAndak #KotaIskandar #Nusajaya #GelangPatah #Malaysia (at Kota Iskandar)
Happy birthday @_dayananasir. Semoga menjadi lebih matang seiring dengan peningkatan umur. Semoga berjaya dalam pelajaran. Semoga tak garang-garang lagi. Semoga teruja dengan sambutan birthday awak yang penuh dengan warna-warni dentuman bunga api. Hikhik. #birthday #love #novemberbaby #teenager #family #sisters #sibling #birthdaywishes #happybirthday #sweet16
Going to attend my Comvocation Ceremony tomorrow at University of Malaya. Finally. Yay! #convocation #graduation #AppliedChemistry #happy #UniversitiMalaya #DewanTunkuCanselor #KualaLumpur #friends #family #love # (at Larkin Sentral Bus Station (Terminal Bas))
Luaskan kuasamu with love, trust & respect. @johobaru #JDT #joho #johorean #harimauselatan #luaskankuasamu #love #trust #respect
Pergi mana-mana kedai makan akan order air sirap bandung sebab nak tau mana yang paling sedap. Yang ni boleh tahan sedap. #sirapbandung #lunch #publicholiday #foodmart #nofilter  (at Foodmart @mart)
Nescafe yang dah keras ketepi dan berkulat. Sayang nak buang. Macam best pulak tengok. Pasal jarang dapat tengok. Macam cantik pun ada jugak. Oh kulat, fungus dan sebagainya. Selamat tinggal. Kbai.
The Impossible #nowwatching #theimpossible #tsunami #survivor #truestory #thailand
Panda pakai telekung. Duduk rumah muka jadi gelap & bertambah jerawat. Macam mana tu? #sopie #nofilter #prayer (at Taman kempas)